2024. June. 25 - 12 : 49     Belépés
 
 
Menü 
Skip Navigation LinksKezdőoldal          
 
Skip Navigation Links.

A Delta 6 Kft. fő profilja számítástechnikai tevékenység.

Elsődlegesen programok fejlesztésével, forgalmazásával foglalkozik. Az elkészült és fejlesztés alatt álló programjaink főleg a vállalkozások ügyviteli feladatainak ellátását segítik.
Ezek között kiemelt szerepet kap a Bérszámfejtési, és Személyzeti, Munkaügyi Nyilvántartó Rendszer mely az ezen a területen előforduló feladatok, nyilvántartások ellátásához szükséges programok fejlesztése, mely területen igen kiterjedt referenciákat tudunk felmutatni.
A bérszámfejtés ill. a hozzá kapcsolódó segédprogramok az adórendszer (SZJA) bevezetése óta folyamatosan fejlődnek a mindenkori jogszabályok változásainak, illetve a felhasználok igényeinek megfelelően.

Programjaink között megtalálható a Pénzügy, a teljesítmény elszámolás, a munkaidő nyilvántartás és sok egyéb az ügyvitellel kapcsolatos feladat ellátására alkalmas termék.

Vállaljuk bármely, az ügyfelek egyedi igénye szerinti feladatok programozását, gyakorlati bevezetését, szükség szerint üzemeltetését. Igény esetén elkészítjük kisebb-nagyobb vállalkozások bérszámfejtéssel kapcsolatos teendőit, akár irodánkban, akár a megrendelő telephelyén.

Programjaink eddig DOS alapú fejlesztések voltak, de engedve az idők szavának áttértünk a Windows alapú programok minél szélesebb körű fejlesztésére.

Cégünk vállalkozik vállalatok számítógépes rendszereinek kiépítésére, karbantartására és egyben az üzemeltetési feladatok ellátására is. Az üzemeltetési feladatok ellátása során A Delta 6 kft. nagy gyakorlatot szerzett Windows alapú hálózatok installálásában és üzemeltetésében.

Cégünk saját WEB szerverekkel rendelkezik, melyen ígény esetén kedvező fizetési feltételekkel biztosítunk tárhelyet partnereink részére.
A domain névvel nem rendelkező ügyfeleinket is teljes körűen ki tudjuk szolgálni a domain név regisztrálástól annak karbantartásáig. Partnereink WEB lapjainak elkészítését is vállajuk, hiszen minden ehhez szükséges eszközt és hátteret megteremtettük hozzá.
Internet hozzáféréssel nem rendelkező ügyfeleink részére igen kedvező fizetési feltételekkel tudunk biztosítani analóg, illetve ISDN, vagy akár menedzselt Bérelt vonali Internet hozzáférést.
 
 
Tel: +36 (1) 221-7963